förlåt

förlåt för jätte dåligt skrivande men har inte tid på loven. nu drar jag till landet med sötaste lina och sen stannar jag där kanske i två tre veckor, får se. lovar att skriva mer när skolan börjar, när ja är mindre upptagen. PUSS / Sara

hahah


förlåt

för sara har fått sköta uppdateringen :P men jag åker till landet om 2 dagar och sen är dära 2 veckor men tar med data men om internet inte funkar går jag till internetcafet :) men iallafall så idag och igår har jag vart med jen´ny,<idag va vi på ikea och pröva sängar och toaor(stavning?) och sen så drog vi ut och satt och åt godis och lyssna på musik i långbro :) fick ungefär 100000000000 myggbett :( höhö men jag ska sova hos jenny och imorgon ska hon sova hos mej och igår sov hon hos mej och sen så åker jag :'( kommer dö där! men emelie känner tydligen nån där ( det är 50 mil) så vi ska vara med han hela veckorna höhö (a) men nu ska jag vara social mot jenny, vi ska se film :)
'puuuuss

Pass på sl

Innan jag drar te linisen ska ja bara passa på och lägga dagens DISS!

 - SL - Stockholms lokaltrafik SUGER! Dom kan inte anpassa sig efter årstiderna. När det är kallt ute har dom minusgrader i bussen också & sen om det är sommar & varmt ute ska dom ha 100 grader inne i bussen. NEJ INTE BRA!!

/ arg sara

Kärlek till dig



- Saknar dig läskigt mycket, inte träffat dig på snart en månad. Tänker på dig jämnt barndomsvän! <3

FELICIA ÄR GAY

Såg alla kommentarer från henne nu. Man kan ju bara beskriva det hära med tre ord, en mening: brist på liv! Seriöst nu får du ta och sluta kommentera anonymt & sluta skriva cp kommentarer.

E ♥

Du får mig att känna mig speciell, på ett bra sätt. Du är bäst & fan vad ja vill träffa dig snart. Du är lugnt en favorit. Tack för allt älskling.

HOME :D

haha, tack till alla skit fina sms!! Asså verkligen skit fina. Iallafall nu är jag hemma, kan ni gissa hur skönt det är eller? fast sen på tisdag sticker ja igen -.- men den här gången ska Lina med dit. Ska blir najs som fan att få spendera lite tid med henne oxå. Saknar henne skit mke. Blir ett kort inlägg nu, men det kommer mera senare ikväll. måste bara göra mig hemastad. ville bara säga att jag är hemme och har haft en bra veckan men - borta bra hemma bäst! fan vad det är så..

/ Sara :)

GRATTIS VÄRLDENS BÄSTA SARA! :D<333333333

IDAG FYLLER VÄRLDENS BÄSTASTE SARA ÅR! :D SÄG GRATTIS annars! :@
och idag kommer sara hem oxå, så nu ska vi börja blogga här igen :)
puuuuuuuuuuuuss

hannakarlsons.blogg.se

kommer hålla mej till den bloggen medans sara är borta! :)
vi hörs om en vecka :) puss

sandra 10 år ;)


HEJDÅ

SUUUUUUUUUUUCCCKKKKKKKEEEEERRRRRRSSSSSSSSSSS!!!!!!!!!!

PS: Hanna, i love you



TÄVLING

Den som listar ut hur många gånger Hanna säger ordet - OMG i det förra inlägget får en länkning.

- Hanna avlsutar tävlingen när hon vill för hon är bäst :D

OMG

OOOOOOMG! JAG HAR FÅTT VÄÄÄÄÄÄÄÄÄRLDENS STÖRSTA VATTENBLÅSA PÅ MIN LILLTÅ! ASSÅ OMG DEN E VERKLIGEN ÖVER HELA MIN TÅ ASSÅ GAAAAAAAAAAAAH , NÅN SOM VET VAD MAN SKA GJÖRA? OMG JAG HAR PANIK DEN E HELT MJUK:O

Busted felicia

Sötnos, detta är från både mig & Hanna: Så här går det till när man skriver en kommentar, eller först kanske jag ska säga vad IP adress är?

IP adress är en sorts adress till din data. Alla har olika nummer & jag kan ditt utan till. För att du har kommenterat förut både i ditt namn & som anonym. Sen så kan vi som äger denna blogg se till att du aldrig kan kommentera igen genom att blocka din ip adress, vilker gör att hur mycket du än försöker så går det inte att kommentera. Kanske är dags att göra det eftersom att du spamar med anonyma inlägg, fast vi vet ju att det är du. Kanske blir en liten block - OH NO, FELICIAS LIFE IS OVER!

/ Hanna & Sara

kunde inte sova "/

snackar tele med felix, han åker ju snart min bebis :( men det är typ 7 dagar kvar. vi ska typ träffas på måndag och tisdag. men iallafall här är kvällens droglåt (a)


p & k / h

HAHAHAHA

Herregud, kan inte låta bli att skratta åt videon. & lägg märke till att i slutet så säger alla samtidigt: aaah. HAHAHAH / Sara

typiskt sara humor


Sara har världens omognaste humör, hehe. Men men.. Det får ja leva med / Elina den söta :$

sista inlägget för idag :)

min twilightfilm funkar inte och jag är trött :( måste se nån film! annars får jag ryck i stortå nageln.. :/
imorgon blire typ grillning i rålis med nicole, lindah, sandra, cornelia, olivia, mickan, ellen, kova, wendel, malin, emelie & my  och typ nåra till :) de kommer bli massa bilder :=)
på tal om bilder. här är bilder från idag:

hej kalleankafot, men kolla mina skavsår:O

oj den bjuder jag på

haha när vi gick barfota xD

Allt klart -

Nu är allt klart - packning & ipoden. Det är allt! Nu ska ja sätta på film & äta jordgubbar. Puss så länge ♥


Vaken, :$

Höhö, emh somna. Åt inget till middag, för att jag knappt kunde hålla huvudet uppe. Gick & sov och nu är jag hungrig, trött & måste packa :/ Jag skriver så fort jag fått i mig en macka & påbörjat packningen till gottland.

Update - Imorgon 9 på morgonen så åker jag till Gottland i en vecka & Hanna bestämmer om hon skriver den vekcan eller inte, ni kommer iallfall höra av mig på söndag den 19 - även min födelsedag :)

/ Sara

hanna <3 linda

heej :) lång dag idag :) vi var ju i stan och jag köpte nya jeansleggings och den randiga tröjan från gina tricot som halva sverige har.. fast det fanns bara L så jag tog typ en vit med svarta ränder ;)iallafall så tänkte vi grilla med massa folk ikväll men vissa kunde inte så vi ställde in :Pistellet åkte vi hem till mej och byggde med min lillasyster :) ja va huvebas  linda sido/bak och sandra topp mohaha och hon skulle prova spinnaså vi ba men snurra ett varv, så gjorde hon en PERFEKT ENKEL och SLOG UT! haha jag å linda fick flipp och typ skrek och allt hahahah sen så gick vi och grillade (hemma hos mej) och åt :) sen gick vi ut igen och tror ni inte hon dubblar på andra försöket:O utan bak och fram! asså omg mitt underbarn!  hihi(A) vi ska filma imorogn och lägga ut så ska ni få se :) mohaha hon är fan 10 år xD men iallafall så åt vi glass med jordgubabr och sen för typ 20 min sen gick linda hem:) imorgon ska vi grilla i rålis jag linda och massa fler :) ska bli najs :) ikväll ska jag bara ta det lungt. kolla på twilight poch äta godiset jag å linda köpte idag :) mohaha JUSTE vi åkte fel buss så vi GICK BARFOTA från stationen efter heron till godisbåten hahaha alla kolla snett xD men iallafall så va de skit kul :)
nu ska ja se twilgiht! puss

mitt hår har blivit solblekt, visst?:O

sara har typ somnat, hon somnade fan typ 8 haha så hon kommer nog uppgratera imorgon hihi puss

DÖÖÖÖÖ

Eddie svarar inte någonstans.

Detta är till dig Eddie - stoppa upp din dumma mobil i din rumpa för den fungerar ändå inte :'(
RING SÅ FORT DU SER DET HÄR!! / Sara

Saras hiss&diss

EKARE NR1 ! Men jag kör på ändå & NEJ jag pallar inte med mass över-rubriker som alla har, hähä :)

DISS -
  • Killar som snackar för mke skit. För kanske två dagar sa en kille på msn som jag snacka med ett tag - men aldrig träffat, liksom på riktigt att han älska mig & att han såg något i mig, & att jag betydde mycket för honom.. Sen en annan kille som ja nyss fick sms av kalla mig älskling, visst okej på skoj, men han var seriös, tror jag! Sen fråga jag: älskling? Så säger han aah, gillar dig lalal BLÖÖ! Känner inte snubben,, liksom  WHHHHAAAAAAT?!
  • Killar som frågar om man tkr han är söt eller om man gillar han  - NEJ INTE LÄNGRE!
  • Stockholms väder. Man vet ju fan inte om det ska regna eller snöa eller om det ska vara natt på dagen eller sol. Skit bra med sol som det är nu, men om två timmar kanske det haglar, vad vet jag?!

HISS -
  • 19 JULI - ett datum att minnas!
  • Hanna Karlson - maaa daaarling ♥
  • Stora tröjor

Life of ryan

HAN ÄR SÅÅÅÅÅ SÖÖÖÖÖÖÖT & HANS KOMPIS TONY ELLER NÅGOT ÄR ÄNNU MER SÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖT


Sommarens drog -


Tyvärr -

Så kan ja ej ladda upp videorna från kvällen/ natten, alltid är det något.

Update: ny duschad & ren =) ska äta frukost annars dör jag :/

Ville bara säga att jag saknar dig Elina kommer inte kunna vara utan dig såhär länge :'/

/ Sara

Dags för sara att bomba!

Jappjapp, nu är jag hemma & jag komm för typ 5 minuter sedan. Har bara landat & satt mig vid datorn. Det blev en lyckat inatt & vi hade det super mysigt. Bilder kommer längre ner, & ville bara säga förlåt för om jag är dålig på att uppdatera som jag sa till Hanna: Det är lov & jag har mycket för mig, är sällan hemma & ännu mindre vid datorn. Men när skolan börjar blir jag mycket mera aktiv, det kan jag lova!



lindas dröm...

Linda Stan med Hanna idag säger:

HAHAHAHA drömde värsta drömmen om oss

hanna säger:

hahaaha va gjorde vi?

Linda Stan med Hanna idag säger:

Vi tågluffade med typ två stora resväskor med glass i, sen strulade du med din spanskalärare... -.-

hanna säger:

HAHHAHAHHAHA

linda

jag har franska xD

Linda Stan med Hanna idag säger:

:HAHAHAHHAHAHAHAHAHAHA ;D

du är fan roligast! hahahaha


godmorgon -.-

som vanligt när man vaknar såhär tidigt så är jag en zombie! nu ska jag typ äta och fixa mej och sen åka med linda till staaaaaaaaaaaaan :D hihi sara sköter uppgrateringen idag ;) vi hörs ikväll! p & k /h

jag saknar min storasyster :(

hon kommer hem på onsdag, och fan vad jag saknar henne! har inte träffat henne på 4 veckor :(


jag älskar dej emelie<3 kom hem nu förfan!

home sweet home

kom hem nyss :) sara kommer inte uppdatera idag, vet inte varför men hon ska uppdatera mycket imorgon eftersom jag inte kommer kunnadet eftersom jag ska till stan med världens bästa linda :D
lite bilder från idag

molly :) visst är håret bra?:D

cornelia ida och buster (hunden)

cornelia sötnos på bussen<3

cornelia och molly innan vi färga :) 

cornelia och  ida och random cykelsnubbe

cornelia och ida

lägg märke till att varje gång vi kom in bytte cornelia outfit och sen gick vi ut hahhaahaha mobbad, men jag älskar dej ändå xD<3

ikväll ska jag sova tidigt. ska upp tidigt! min buss går 13:26  jag kommer typ dö xD men nu ska jag lägga mej och lyssna på musik och sen somna! puss

blogg sms

de har ju dykit upp en ruta uppe i vänstra hörnet, där kan du skriva in din blogg så kostar det 5 kronor och så syns din blogg på våran i 2 timmar! jätte billigt + att du får massa gratis besökare :) bra va?
nu MÅSTE jag verkligen gå, alla är jätte sura för jag är så seg hahaha men aja!
pussen


bajs

sitter hemma hos cornelia men nu ska vi ut och möta sebbe och axel :) mollys hår blev skitfint, eftersom proffsen gjorde de HAHA, men de blev bra! vi hörs ikväll med bilder :)<3

Irreterande

Att det inte ska gå att ladda upp bilden, men Hanna rädda det ! Nu ska ja tagga mig iväg & knarka låten: Kanye West - paranoid!




/ Sara

53 besökare

hanna räddar dagen och lägger in en bild :) är man bäst eller bäst? :D

Hanna ditt turbo-barn!

Herregud vad Hanna har gjort många inlägg!! Känns lite sådär om jag ska vara ärlig. Liksom hänger inte med ;) Men nu ska jag slänga in ett eller två inlägg innan jag sticker vidare till nadjelito och alla tjejer. Får se hur kvällen/ natten kommer att bli. Måste få i mig mat också, är sjukt hungrig. Har ätit illa de senaste dagarna.
Iallafall har jag varit på grönan, igen -.- med Veronika. Vi träffa Sonya & Maria, tror ja hon hette. Åkte lite med dom och så. Haha det är fan allt jag har gjort idag.

Whateverrr, så måste ja säga att både jag & Hanna är riktigt grymma! Vi har 51 besökare & har haft bloggen i ca ett dygn, dessutom är det ju fan timmar kvar på dagen. Fan rekord, helt ärligt. Tyvärr kna ja inte bevisa det för att min data är cp, såklart. Det går inte att ladda upp bilden.

/ Sara

hanna... igen

shuuuuuuuuuuuuuu
sitter hos cornelia vid hennes data:) vi ska färga mollys hår nu, hon ska bli brunett igen :) hon passar mke bättre i de så det är bra hahah vad taskig jag är xD men iallafall borde jag gå och hjälpa till! puss

17.43

åh :) nu är ja hemma igen och när ja kommer in i köket så ligger de pengar på köksbordet och så står de till hanna :) mamma va typ skyldig mej 570 kronor, minns inte varför men jag är glad :) har ju pengar på kortet oxå! jag måste fan åka och shoppa snart. inte gjort det på jätte länge :)
ikväll ska jag ut med cornelia:) vettefan vad vi ska gjöra.. men nu ska jag fixa mej lite sen dra iväg! vi hörs senare! puss


i love u corni<3

ja tar med kamran så de blir bilder när ja kommer hem :)

12:42

nu ska jag åka! sara, du får säga till om du vill ändra nått mer med designen! tack som fan till http://extreme.blogg.se de blev skit bra :) men sen ska vi gjöra en header oxå, den vi har nu är skitful ju haha ! aja. nu åker ja till felix, puss

lil sis <3 big sis

awh

hitta värsta sötaste bilden på thing från EM :D

pinsamt

hahahaha jag stänger ju typ aldrig av min data, och igår typ somnade jag i webben :O och vaknade inte. och sen när jag vaknade så skrev felix ba godmorgon sötnos, och hallå han måste kollat hela natten, fan va pinsamt :$

hannas dagens outfit :)


topp - lindex
jeans - gina tricot

skinnjacka från ?

kom ihåg!

Innan jag taggar ut, måste jag bara säga en sak till alla tjejer:

Böj ALDRIG din ögonfransar när du har mascara på, asså jag vet hur man tänker. Neeej dom går inte av lallalala. Det var så ja tänkte innan jag gjorde det, & tada! Kolla nu liksom typ 5 fransar har gått av. Själv börja jag gråta, för jag var så nöjd med mina ögon. Så BÖJ ALDRIG MED MASCARA PÅ !!!!!


/Sara

hanna in tha house :D

haha, nu är jag vaken och klockan är typ 11 det är rekård på sommaren :O fast jag är typ död i kroppen och orkar inte änns sitta upp -.- iallafall så hade sara rätt lite grann ;P jag ska typ vara hemma och vänta på att http://extreme.blogg.se och sen ska jag fråga om hon kan fixa våran disign och sen så ska jag hem till felix :) myysigt va? :D
jag älskar dej oxå sara :D<3


Hanna är en elaking

Hahah Hanna nu skämde du ut mig :'( *snyyyyffttt* Hahaha nejdå, men jag hatar att somna sist för jag inbillar mig bara massa grejer. I natt, eller man kanske ska säga i morse somna jag halv 5, lyckat med tanke på att jag ska upp, nu! Förstår inte varför jag ens är uppe nu. Kommer vara ett vrak ikväll.. Nadja, Robyn & någon till skulle ha typ "tjejkväll/natt". Kommer säkert somna först av aaalllaa, typsiskt mig haha!

Nu ska ja ut i vida världen & träffa Veronika sen Cassandra. Ni vet mina homies.. Vet ej vad Hannisen ska göra idag, hon sa att hon kanske kommer stanna hemma & fixa med bloggen. Men ni kommer säkert höra av henne.  Nu känner ja mig taskig för ja bara sticker ut :/ Fööörrlåååått Hanna!!!!! You know I love yaa hnn ♥


god natt bloggen


sara är rädd för spöken

Sara: Asså jag är rädd, hatar att somna sist:( jag ser och hör alltid en massa skit:(<3
Hanna: Men sara, kolla alla dörrar om dom är låsta, de brukar jag gjöra..
Sara: Jag har gjort det, men jag är rädd för spöken
Hanna: hahahhahahahhahah

Jag & Hanna är riktiga kämpare

Vi sitter & spamar ALLA vi vet om våran blogg.
Men vadå, den ska ju bli succe? Vem vet, kanske till och med lika bra som blondinbella?
Men det går ju uppåt, eller hur Hanna? Hahaha

Puss /Sara

lär känna hanna ;P

Fullständiga namn: Hanna Karlson
Ålder: 13, fyller 9/9
Längd: 163 typ.. xD
Hårfärg: haha konstig färg
Ögonfärg: mörkblå
Höger eller vänster hänt: höger
Boende: huddinge
Skola: segeltorp
Favorit ämne: haha om man måste välja så typ bild
Fritid: cheerleading, vänner, familj
Lärde känna Sara: genom emil xD
Favorit dryck: pepsi hihi
Favorit mat: haha mac donalds (a)


Lär känna Sara =)

Fullständiga namn: Sara Jonsson
Ålder: 14 (19 juli)
Längd: 175
Hårfärg: Cendre
Ögonfärg: Grön/gula
Höger eller vänster hänt: Höger
Boende: Solna
Skola: Vittra
Favorit ämne: So / Svenska
Fritid: Vänner, familj, plugg & innbandy
Lärde känna Hanna: Genom Emil :P
Favorit dryck: Cola
Favorit mat: Kommer inte på..


Välkommen till VÅR nya blogg

 peace Sara & Hanna ♥

RSS 2.0