orkar inte denna skit längre :/

Jag vill bara gråta, hela tiden!
Aldrig lämna mitt rum, aldrig lämna hörnet av min säng..
Aldrig se ljuset igen.
Jag vill inte träffa någon, bara vara för mig själv.
Där ingen kan se mig..
Sluter mina ögon, men tårarna fortsätter rinna.
Vill bort från allt.
Kan inte le längre. Det var länge sedan jag var såhär.
Jag orkar inte ännu en lång period med depp, tårar & ensamhet.
Då klumpen i hals & magen bara växer och växer inser jag att detta inte är rätt.
Folk finns för mig, men ingen förstår.
"Tiden läker alla sår" - in my as!
Förut fans det en låga inom mig, förut kunde jag le & se det som var bra!
Det enda folk hittar hos mig är fel..
Vill inte mera..



Låten beskriver ganska mycket.. Bara musiken som förstår :/

Ville bara säga:

Att eftersomvi målar om i mitt rum nu i helgen kommer jag att koppla ut min data. Vilket betyder attjag ej kommer att kunna blogga under lördag samt söndag & måndag. Sorligt men sant! Hähä, faktiskt så gör det inte så jätte mycket med tanke på att jag har blogg-torka. Vetefan vad jag ska skriva om, idéer? Nej juste, ni kan ju inte skriva kommentarer eftersom att alla är så tråkiga. Jaa juste så var det. Tråkigt nog! Mohahah, nej jag driver. Eller alltså de är ju tråkigt men vafan, gör vad ni vill liksom. Go crazy om ni vill, så som jag brukar göra. Kör lite Sara Style ! Okej ska inte överdriva nu. Men jag blir alltid överdrivet flummig när jag är trött.. Minns ni FLUMIS@ HAHAHAHAH! TIder alltså. Jaja, ska nog sätta på en film nu. Får se o jag bloggar mer sen, efter filmen. Om jag orkar. Herregud, detta inlägg blir lång alltså :O Hitta en mapp på min data med massa house musik, så lyssna gärnet på house nu, WOHO!

Nej nu ska jag städa min garderob hahaha, från ingestans! MEn fick lust nu när jag såg den, den är så tråkig & stökig :P

 

Jag just nu faktiskt, tro det eller ej :)


Johannes -

Johannes ville att jag skulle lägga upp denna bild på honom, så varför inte? :D


Förändring ?

Kan man tro att detta var jag? Sommaren 2008, ett år sedan!
(Jag till vänster)


Minns ni låten?



Det gör jag & nu när jag lyssnar på den och tänker lite. Låten är riktigt bra, har redan börjat knarka den =)

Saknar detta :



växtvärk -.-

Har typ värsta växtvärken i mitt vänstra ben.

Liite update:
Jag har såååååå boring. Webbar med Emil & Lina :D Aldelesnyss var Tim, Toni & Tobbe utanför mig & vi snacka vid min balokong. INTRESANT SÅ ANTÄCKNA NU ALLA BARN !!!

Skriver mer sen hare bra :D

felicia

Känner att jag behöver skriva av mig lite nu. Så tänkte att jag skriver till dig Felicia idag.

Det finns mycket att säga om dig. Med du är fan den största pajasen jag har träffat. Och jag älskar det! För du & jag har exakt samma humor. Det går inte en dag utan att jag ej kan skratta när jag är med dig. Jag har haft mina dåliga dagar men konstigt nog får du alltid mig att skratta. Det tror jag att folk kan garantera. Din personlighet är underbar & det glänser alltid om dig. Så fort jag ser dig blir det ljust. Vet att du kommer mobba mig för den här texten Men tack för att du finns Felicia. Älskar dig mer än du kanske tror ♥





därför älskar jag lina så mycket :D


HAHAHAHA


Tänker på dig hela tiden.. <3


karolinska sjukhuset..

fick i panik åka in till karolinska sjukhuset idag. kunde ej andas & de känndes som hugg i hjärtat. mer orkar jag inte säg. därför orkar jag inte att blogga idag. får se om jag kan gå till skolan i morgon. det beror på hur jag mår. skriver antagligen mer imorgon. Pusshej / sara

Lollipop :D



Bara jag & Lina som tycker att denna reklam är sjukt skön? :D

Svar på frågorna :)

Anonym -
 Saknar du oss tre? :/
Svar: Med tanke på att jag ej vet vem du är så har jag ingen aning.

Emil -
 1. Hunde eller katt?
 2. Vilken sort av kille är jag? :)
 3. Vad tycker du om hästar? :)
Svar: 1. Bara för att vi sa att du var en hund så måste jag ta hund, bara för att du är en :)
2. Du är den där som ALLA vill vara vän med. Den underbara killen som man inte kan sluta älska!

3. Hästar är fina & så men jag HATAR lukten! Finns inget värre.

F -
 Vem älskar du mest av alla dina vänner? :)
Svar: Kan jag tyvärr inte svara på, eftersom att de är så många. Men dom som har funnits för mig mest är nog Elina, Cassandra, Lina & Felicia.

Anonym -
 Vad gör dig arg? :)
Svar: Det är ganska mke som gör mig arg men mest av allt när nog när folk sviker. & när folk snackar bakom min rygg och inte vågar stå framför mig och säga som det är. Omoget :)

:)
 Vilken är din favorit klädesbutik?
Svar: hahah. Men gina tror jag :)

Matilda -
 Är du oskuld?
Svar: Ja, jag är oskuld! är ej desperat över att bli av med den som vissa andra är. Det tar så lång tid det tar liksom, dessutom är jag för ung just nu tycker jag :)

oooh



Hahahaha hitta dessa böcker nyss & ni anar inte vad som står i dom.
I den rosa blommiga boken står de allt som ja tänkte på under 4-5-6;an. Sedan den konstiga med alla färger under 7:an. Sedan den med klotter på under detta sommarlov. Allt står där i. Alltså, det förvånar mig vad jag har skrivit. Tror de står om alla i min närhet. Familj, vänner & alla killar jag vart på g med under alla dessa år. Det står om alla i skolan, exakt alla! Även dom jag ej snackar med. Så kul att läsa. Skrev ner alla problem oxå, sen i den rosa är de grovaste problemen. Herregud! Fyfan, vad glad jag är att jag hittade dom. Ska skriva i dom nu & säga ALLT som jag har på hjärtat :)

ont överallt


dagens låt

har ont exakt överallt! har tråkigt & alla spamar på msn, har lust att logga ut men då kommer ja ha ännu tråkigare. det är fan synd om mig idag :'( nu ska jag skriva brev till paro stället :D mohahha


tidigare idag, tråkigt jag vet :/


Grattis Emil Narebo ♥

26 Augusti 1993 föddes världens bästa Emil!

Nu har det gått 16 år exakt. Har inte kännt dig länge Emil & hur vi lärde känna varandra är fan patetiskt. Men jag är glad över det iallafall. Du är min söta soulie. Som du sa förut, Soulie looooooove ♥ Kärlek till dig! Du är underbra.
Grattis & hoppas du får världens bästa födelsedag. Tänkte ringa dig ikväll, men med tanke på att jag är sjuk så får jag se. Love you soulie♥


Angående frågestunden -

Så svarar jag på alla frågor ikväll. Tror att det blev 9 frågor totalt, Inte särskilt många men jaja. Kanske blir fler under dagen, hoppas på det. Svara ärligt på alla frågor, just so you know :)





död på allvar! -.-

Gick upp 07:15, fixa mig för skolan & gick dit. Var med på prao info & allt. Sedan var det dags för musik men jag klara inte av huvudvärken så jag gick hem & nu är jag hemma igen. Orkar inte med denna fucking förkylning. Jag är helt död, seriöst. Det är säkert svininfulensan, skulle inte bli förvånad med tanke på att det är jätte många som har den just nu. Har vart lite halvt dålig i snart två veckor nu. Iallafall ska jag ta och ringa några samtal, passar på nu när jag är hemma & har tid. Sedan ska jag rätta min engelska.

Så här såg jag ut idag, den timmen jag var i skolan:


Linne - H&M
Överkjol (?) - Ginatrico
Skärp - MQ för as länge sedan.
Kofta - Lyle Scott
Leggings - Gina

Saker att göra :

  - Lägga fram kläder tills i morgon, om jag går till skolan.
- Fixa spotify spellista.
- Fixa datan & musik till Ipod.
- Duscha.

Hinner jag före 22:00 ? :s

Sara is sick.


Good Charlotte - Waldrof worldwide



Dagens:
Stickad ljusrosa kofta - Flash
Linne - Gina
Baggy jeans - Storebrors gammla jeans, crocker.


skärholmen med marilyn :)

tjenare tjenare  ;)
today va jag i skolan som va lite patetisk pga bråk och missförstånd och sånt ;) men iallafall efter skolan åkte ja till skäääääääärholmen med maaaaaarilyn och vi typ gik runt flera timmar och gjorde slut på våra barnbidrag som vi fick idag :/ det var lite synd för nu har jag liksom 30 dagar utan pengar (!) eller ifs så fyller jag år om 14 dagar så jag får väll lite pengar då men ÄNDÅ! gaaaaah!
iallafall köpte jag:

ljusa jeans leggings- bik bok 200
mörka jeans leggings- GT 200
randigt linne- GT 100
mörk blå "tshirt" - JC 150
ljusblå tshirt- HM 70
stickad tröja- GT 150

alltid trevligt med nytt i garderoben :)
nu ska jag skriva en önske lista till min fööööödelsedag :D
puuuuuuuuuuss

*


sara är irriterad..

Ni vet tv-serisen The hills som går på MTV?
I serien har dom någons slags klädstil, som visserligen är snygg men jag blir så jävla irreterad för varje dag ser jag minnst en tjej som går runt och försöker se ut exakt som dom tjejerna. Dom ser så patetiska ut när dom går & haltar på sina höga klackoskor som dom inte äns kan gå i. Sedan en kjol som går precis under rumpan, solglas ögon så att dom ser ut som bin, håret fettigt av all hårspray, smink rand & ansiktet som en neger och restan av kroppen helt vit. Fyfan, jag tycker sånt är riktigt äckligt & obehagligt..

Sedan är det killar vi ska snacka om. I mina ögon finns det 3 sorters killar.
Första sorten: Charmiga & vet exakt hur man ska behandla tjejer. Behöver inte alltid se bra ut utan har alltid en charmig blick & vet vad dom ska säga. Sånna killar som Sara faller för!
Andra sorten: Sms töntarna. Ni vet dom som kan sitta bakom datan & t-fonen och kan säga vad dom vill. Sedan när man träffas är dom knäpp tysta. Dom som knappt vågar se en i ögonen eller le. Dom kan antigen vara att dom frågar ALLT geom sms eller data. Dom lär känna än genom msn. Sedan tror att man är på g eller något för att man snackat rätt mycket på sms eller data. Sedan dom som är så jävla kaxiga bakom data & sms. Sedan när man träffar dom är de dags att hålla käften.
Tredje sorten: Respekt lösa killarna. Dom som tror dom kan gå och ta tjejerna på rumpan utan konsekvenser. Sedan inte står för vad dom gör. Sorligt, hoppas dom inser sedan vilka töntar dom är. Kommer säkert inte äns få tjejer när dom blir stora. Bara desperata tjejer som inte kan få andra killar..

dagens outfit - hanna


kofta - forever 21
jeans - forniatuna
linne - cubus

jag är skit trött, sov ungefär 2 timmar inatt, lite mindre, kunde inte somna, vet inte varför ;o
men nu ska jag dra mej mot jenny

P & k /h

GRATTIS SEBBE <3

ups, hade glömt det xD grattis sebbe baby ;)<3

hanna is back ;o

JAG HAR MAGNET TÅ GAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAH AJAJAJAJAJAJ! borta! jävla cp, den lägger sej bakom min stortå vilket sär hallå vem vill vara där, skoja! nu har jag sämst humor som inni bängan! men det är bara för jag haft så tråkigt när jag vart sjuk ( oxå därför jag inte bloggat ) jag har vart sjuk typ hela helgen!  men jag har bloggat på min andra blogg sålänge, men inte orkat skriva på båda! har haft svininflensan ( not) men jag hade feber och skit! men känner mej mycket bättre efter att ha sovit många timmar :) så nu är jag back on track ;) idag har jag vart på diamonds 09-010 möte ;) va skitkul jag satt å damprycka med nicole och chickla julia på fötterna under bordet HA-HA! hahah min humor xD men aja nu ska vi vara seriösa! imrogon ska jag till skärholmen för jag får mitt barnbidrag då :) :D:D:D:D:D:D:D:D
och nu ska jag natta min mamma HAHAHAH skoja men jag måste få henne att gå och lägga sej -.- för jag måste ut och snacka i telefon om ett missförstånd -.- men iallafall
puuuss

haha skitgammal bild!


Sista inlägget :)



GODNATT :D

Kenny - fotsoldater <3


Frågestund -

Sara kör igång en frågestund, den avslutas på onsdag kväll. Om jag ej får tillräckligt många frågor så tar jag bort den. Med tanke på att våra besökare har sjunkit rätt mycket. Får se hur det blir med bloggen nu, hanna har typ tre bloggar. Ska snacka med henne.

Men jag kör igån frågestund nu så fråga bara på, svarar på ALLA frågor ! :D

Oscar ma love ♥

Själv är man så jävla dum att man glömmer lösenordet till spotify, men Oscar gullet fixa ny till mig. Han har även gjort en skit bra spellista. Har vart i Kista galleri trots min huvudvärk. Var tvungen att följa med mamma & handla grejer tills vi ska måla om mitt rum. Min storebror skulle även handla kläder. Han tjänar egna pengar och kan handla kläder när han vill, avis eller vad? Lungt en förebild för mig :O

Snacka nyss med bästavän Elina. Saknar henne skit mycket..



Hos Lina, bästa helgen på länge <3 (bjuder på bilden)

SARA FICK COLA !!!



CP BILD, MEN EN BILD SÄGER MER ÄN 1000 ORD = SARA ÄLSKAR COLA!

smittad :'(

SKIT RÄDD FÖR SVININFULENSAN! Alltså, jag är förkyld & min hals typ fräter sönder känns det som. Är jätte rädd att det ska vara svin bajs sjukdommen. Mitt rum är i STÖRSTA röran. Måste städa men ja vetefan vart jag ska börja. Jag är trött, har ont i huvudet & är sugen på cola. Ska gå ner & handla efter maten. Sara need COCACOLA!

Första skoldagen där vi hade liksom riktiga pass. De gick bra tycker jag!, Ska städa nu -.-

skriver med sen. :)


Rijad skicka länken till denna video, riktigt sorligt! Lider med han :'/

Kärlek ♥

Kom in för ca 20 minuter sedan. Var ute med Lina, Simon, Tiffany & käraste Emil :) Vi chilla galet i Frösunda. Vi visade dom "taket" & lite annat. Vi tänkte gå till brunnsviken men vi stanna upp och fastnade där. Det hände en lite tragedi mellan Simon & Tiffany ( HAHAHA ). Jag tycker det var skit kul iallafall. Sedan gick Tiffany hem & jag och Lina förljde killarna till tåget. Sedan gick jag hem. EMIL MIN SOULIE,  ÄR SÅ GULLIG :D

Det händer välldigt mycket just nu, med en massa kompisar & även mig själv! Mycket som påverkar mitt beteende och så. Saker är knas om man säger så. Saker ja ej vill ta upp i bloggen..

Nu ska jag gå & lägga mig. Hörs i morgon. Puss&kram / Sara

Home

Nu är jag hemma efter en låååååång onödig promenad.. Orkar inte blogga just nu, inte på det humöret men jag kommer att blogga ikväll. Här kommer de få bilder som togs igår, den ända gången jag tog kort i grönan. Ska ut nu, puss / Sara






SVININFLENSAN

käkar godis och kollar igenom massa gamla bilder på datan. pappa säger att jag har svininflensan ! jag har feber och skitont i halsen, borde egentligen sova men jag är inte ett dugg trött eftersom jag sov typ 16 timmar igår :S
nu går det inte att ladda in bilder men aja!
ska se lite film eller nåtting!
puss

julia och johanna

today har jag vart hos axel och hämtat min mascara och lite annat jag hade glömt och myst lite. och sen åkte jag hem, städa mitt rum och efter det kom julia och johanna :)
vi typ kollade SM filmen, spela eye toy, guitar hero, kollade på bumibibjörnarna(HAHA), käka tacos och byggde :D treeeevligt trevligt :D
ikväll har jag typ inte gjort nånting, julia och johanna stack runt halv 8 och sen dess har g ätit glass för att försöka bli av med ont i halsen men det funkar inte :(
och för 10 minuter sen stretchade jag lite , träningarna börjar ju typ nästa vecka så måste börja träna massa hemma nu och så! :) imorgon tror jag jag ska springa på mammas jobb på löpbandet och sen ska jag gjöra styrkan och sen ska jag vara med julia baby :D
nu kommer bilder :D
puss / hanna


dagens planer :)))

Nu har jag & Lina bestämmt oss för vad vi ska göra idag. Vi ska till grönalund & hänga med 2009s fjortiws crew !! Fyfan vad najs! Nej driver, alltså vi ska till grönan. Tänk vad najs, kommer inte vara en ända kotte dära! Så nu ska vi börja fixa oss klart och sen sticka. Ni hör med från mig ikväll, då jag kanske sover hos Lina eller hon hos mig.

Dagens -


Orkade ej klä upp mig idag, som jag aldrig gör så de fick bli någe enkelt :)
leggings - gina
linne - gina
tröja - ingenaning

hörs ikväll Puss&kram / Sarajo

Dom ända bra & seriösa bilder som togs igår, NOT :D




maardröm

omg, jag vaknade nyss och nu ska ni få veta vilken läskig mardröm jag drömde!
kolla, ni vet dedär monstret ( ormen) i harry potter 2? den e typ skitstor och sådär?
iallafall så drömde jag att den levde i min källare! i min bastu där nere och när jag mamma och sandra stog och bråkade så ser jag monstret komma upp bakom mamma! jag typ skriker till henne att hon måste komma upp hon ba nej ja ba KOLLA BAKOM DEJ! så ser hon den där ormsaken  och vi springer upp! jag är smart och springer till ytterdörren men mamma och sandra springer igenom vardagsrummet till köket och i köket är det ett stopp så dom kommer inte förbi, men mamma får en snilleblixt och lyfter sandra över en bänk så sandra springer till mej vid ytterdörren men då är ju mamma kvar så hon skriker att vi måste komma och hjälpa henne, och då ser vi monstret bakom henne och lyfter över henne! monstret tar hennes fot, sen vaknade jag!

kuuusligt värre :o
idag ska jag till axel, så ska börja fixa mej nu!
kommer antagligen inte uppdatera försen ikväll!
puuuuuss / hanna

biiiiiiiild från usa :D

ber om ursäkt för dom små korta oseriösa inläggen

Vill bara be om ursäkt för dom små korta iläggen igår. Dom var oseriösa kändes det som. Men det jag ville säga var att jag drev med låten som Busshunter, sen så ville jag även säga att min ipod är tillbaka. Sara is happy again! Fast det är jag hela tiden :)))

( Bilden tagen för ett bra tag sedan )

Drog låt



Vaknar för en halvtimme nyss, Lina sover fortfarande. Somna halv 4 igår. Trodde jag skulle spy, var så jävla trött. Jag har ju gått och lagt mig vid 8- halv nio två dagar i rad. Så undrar varför jag klara av att vara vaken så länge igår? Sen vaknar jag ju fett tidigt. Vakna exakt tio. Men det är väll bra antar jag. Fast ikväll ska jag lägga mig tidigare.

Idag vet jag inte vad vi ska göra, kanske träffa några. Men det regnar galet mycket nu. Kan dom inte bara skicka regnet till Afrika eller något? Detta regn kanske gör så att man inte vill gå ut & bara vill sitta inne och mysa. Måste bara hitta en mys kompis till mig och lina då. Frivillig? :)

Iallafall är detta en av dom låtar jag drogar mest just nu. - Linkin Park - "New divide". Den är riktigt bra! Njut / Sara

En hemlighet...



Egentligen är det ingen som känner mig & Lina. Egentligen lyssnar vi på Basshunter, han är så jävla grym :O
Är det bara vi som diggar denna låt?


RIJAD NÖRDAR MIN BLOGG

:O:O:O

HEMMAFEST

HAHAHAHAHA NOOOOOOOT :D

Jag & Lina har grymt kul just nu. Ni anar inte vad vi gör, men jag mår bra! Hon är äkta and i love her :D:D:D:D

Ska inte vara drygare mot lajnonajnen men hon dampar på några i lur. men ska dricka upp min drogocola , pussokram / Sara
 

SKITGAMMAL :D

SKOLANS SKITSNACK..

Just nu sitter jag & Rijad och snackar om typ skit snack. & när vi börja med det börja det fan brinna inom mig. För de pågår så jävla mycket skitsnack i min skola. Jag hör så jävla mycket & är skit irreterad nu.

Jag vet att många av tjejerna som går i min skola läser min blogg, speciellt dom som är med mig. & jag vill bara säga: Jag vet vad folk snackar om, jag vet att vissa inte tycker om mig. Jag vet att folk kan tycka att ja tar lite för mke kontakt med vissa killar & tycker att jag är jag vet inte vad typ "glömmer bort" tjejerna. Jag vet att folk snackar om mig & andra.

Men de bevisar bara vilka ni är. Jag vet nu hur folk är & jag säger så här: Jag öppnar mig för dom som är äkta. & jag har redan öppnat mig lite för mycket för vissa, som inte äns behöver veta saker om mig. OCH istället för att snacka en jävla massa skit & ta saker bakom ryggen, KOM FRAM OCH SÄG DE TILL MIG. Va inte fitta, utan säg det till mig. Om ni nu är så jävla coola som kan snacka skit, kom te mig & säg som de är. Jag vill höra!!

/ arg sara

Sara♥Musik








FREDAG :D

Vilket betyder helg!!! Inte för att de känns som att de är fredag & helg eftersom att jag har haft ett långt sommarlov.
Idag i skolan var de första "skoldagen" om man säger så. Idag satte vi igång med svenskan & jag och massa andra drog till bibloteket & hyrde boken Anne Franks dagbok. Den handlar om hur hon & hennes familj typ överlevde andra världskriget i Österrike tror jag. Dom bodde typ på en vind och var skit fattiga. Hyrde den eftersom att vi ska arbeta mycket med det nu till hösten. Vi ska ha ett projekt som handlar om det tror jag. Skolan har blivit helt anorlunda utan niorna. Alla seniorer har blivit som en familj nu typ. Innan var vi så uppdelade, alltså när niorna gick på skolan.

Just nu är jag med Lina & idag tror jag att vi bara ska ta det lugnt. Hon ska sova hos mig. Mina föräldrar är på landet & min lillebror är på ett handbollsläger. Ring/ smsa om ni kanske vill ses.


Jag & Lina just nu, observera: bilderna är inte på fullt allvar & det Lina har i mun är tuggumi :)



xbox.

slutade 14.25, skolan va som vanligt, jag gick hem direkt pga saker som hände, och nu är jag skittrött så ska sova! när jag vaknar skriver jag mer :)
helgen:
fredag: sova, jag känner mej jätte sjuk och seg
lördag: till axel bebii
söndag: maby träffa emma.M annars vet jag inte! ;p

p & k  /h


friskis och svettis :)

today va jag i skolan, det vad typ precis som vanligt, vi hade typ prov :S och det är första riktiga skoldagen :S wieeeeerd!
men iallafall så va skolan rätt enkel, och jag hängde med på allt ;D fattade allting och jag känner mej jätte smart! :D hihi
efter skolan orkar jag inte skriva om så jag kopierar inlägget från min andra blogg! :)


today efter skolan åkte jag med michelle till stan, jag köpte nått block för man skulle ha de i skolan typ xD men iaf sen så käka vi donken och sen sa ja hejdå och mötte emma och joulin och snacka typ en halvtimme xD men sen åkte jag å emma hem till emma och va där 2 sekunder och sen gick vi ut satt och pratade och så :) HAHAHA och emma hade tagit hennes lillebrors kompis mobil hahahha fan va vi garva när hon märkte de! xD men iallafall efter det så stack vi tillbaka in till emma och hon hitta sin mobil och sen typ ringde mamma och sa att hon kunde skussa hem mej om jag åkte nu och det gjorde jag, för jag hade ingen lust att åka tbana 1 timme -.- när ja kom hem satt pappa i mitt rum och kolla friidrott ja ba whaaata men sen kom jag på att min tv är större än vardagsrums tv;n och nån satt i källaren där den största tv:n är ;p men aja, såg när den där bolt tog 1 till världsrekord :D hihih :) iallafall blev jag sjukt sugen på haribo nappar nu ;o för det luktar det i mitt rum :)

ikväll ska jag försöka blogga mycket, men får se hur det blir! nu ska jag hämta godis :)
p & k / h

Mjusik ♥

Tänkte plocka fram lite av den musik jag lyssnar mest på i sommar, när jag hade min ipod (RIP) Iallafall är detta bara en liten del, men plocka ut lite av de bästa.. / Sarajo


Milow - Ayo Technology: Feta sommar minnen uppspelas!


T-Pain - Buy you a drink: Låten tar mig till en annan värld.


Kanye West (favorit) - Paranoid (remix): Självklart har dom gjort om den bästa låten te remix, love ♥


Danish - Le igen: Kommer ihåg när jag knarka låten, kärlek te låten.



Green day - 21 guns: Deras 2 bästa låt!


Good Charlotte - Misery: Sommarens drog!

beauty sleep

nu ska jag sova, mår verkligen inte bra! har migrän och typ feber + ont i halsen och förkyld!
jag ska iallafall sova och hoppas att det blir bättre!
så i hörs imrogon, ska försöka hinna med ett morgon inlägg, men jag börjar ju typ 8 med idrott så kanske inte :/ men får se, sara har iaf uppdaterat skitbra ju :)

nu måste jag verkligen sova!
p & k / h

ser ut som jag har skitlång panna HAHA men det har jag faktist inte xD

10 saker du kanske inte visste :)

  • Jag blir ledsen när jag ser killar gråta.
  • Jag måste ha musik när jag åker bil eller buss/tåg
  • Just nu litar jag bara på två personer..
  • Jag sover alltid med magen mot väggen.
  • Jag har fortfarande kvar tandställning, en som sitter på baksidan av tänderna & sedan en natt grej.
  • Jag har lätt att förlåta.
  • Jag har lätt för att bli kär, men sedan ångrar mig.
  • Jag drömmer aldrig mardrömmar (bara för det kommer jag ha en inatt)
  • Jag är cola beroende.
  • Jag sover med öppen mun, pga jag har svårt att andas genom näsan när jag sover.

Känslosam :'(

Jag har mens & min ipod är borta. Inte den absolut bästa kombinationen. När jag har mens så blir jag oftast ganska känslosam & kräver mycket kärlek och så. Nu är min ipod borta & jag har ganska stor panik. Så jag tänkte, men jag kan lyssna lite på musik på datan. Och så öppna jag en mapp som jag inte varit inne på flera månader /år. Där hitta jag massa gammla låtar som jag lyssna på för ett tag sedan. Jag hitta bla. låten här under. & gissa om trårna börja spruta? Jag gråter aldrig för sånt, men den här gången så. Herregud, låten ger en massa döda minnen & det liksom spelas upp som en film i mitt huvud men en massa bilder & med den här låten i bakgrunden. Nej herregud, måste hitta min ipod. Om den inte har blivit stulen, shit! Har inte tänkt på de tidigare, NEJFAN! Hörs sen :'/



rip

hahaha bara så alla vet så dog jag av laserstrålar i ögonen på laserdomet :/

nejnej, nu ska vi vara seriösa. min datava ju broken och tjockisdatan oxå :/ så jag kunde inte uppdatera, men vi va på laserdome sen typ mcdonalds sen stack vi till bella och dagen efter va vi vid golfängarna och "tränade" och sen bada i jojjos pool :)

iallafall kom pappa hem från jobbet för en halvtimme sen och min bästaste daddi har lagat min data nu :D:D:D
så nu kan jag börja uppdatera igen xD
idag va jag ju i skolan, första dagen :(
de va typ exakt som vanligt :S fast vårat schema suger totalt + att jag har nere skåp :(
men iallafall så va de sjukt kul att se alla igen xD hahah men ingen hade förändrats och jag kände mej jävligt albino eftersom alla va typ sjukt bruna, men jag har finne pigment det är därför HAHAH :D
ikväll ska jag typ ta det lungt, har ont i huvet och känner mej febrig, men jag ska inte vara sjuk iår så jag kommer ändå gå till skolan imorgon :)
nu ska jag gå ner och hämta glass :D
får se om de blir ett till inlägg ikväll, kanske ;P
p & k / h

oj vad vackert, men jag orkar inte!

SHIT

MIN IPOD ÄR ÄR BORTA OCH JAG HAR STÖRSTA PANIKEN!!!! DEN ÄR MITT FUCKING LIV

Hanna har dött (?)

Bara jag som undrar vart Hanna tagit vägen? Känns nästan som att de bara är jag som bloggar.. Eller vad tycker ni?
 Alltså, de är en grej jag stör mig på; Vi har besökare, inte jätte många & vi har förlorat många under sommarlovet men vi har besökare. Men ingen jävel kommenterar. De är jätte tråkigt tycker jag, för vad tror folk? Jävla öde blogg utan besökare? Så är det ju inte.

Igår sov jag hos lajnonajnen (Lina),  sen drog vi te skolan. Idag hade vi idrottsdag, finns inte mke att säga.
Ska försöka få tag på Hannapanna, som är död :O

Pusshej/ sara

(Saknar dig kompis) Sako

låtarna gör mig glad :)



hoho



Haha ja & alice sitter o diggar gamla favoriter. Minns ni den här? Ja kommer ihåg den som fan haha, minnen alltså!

JOOOOOBIIIIIIGA

Blev ingen träning för att vi ej hade nyckel till hallen, något ja egentligen tycker att dom borde ha haft koll på innan dom tar dit alla.. Är rätt irreterad just nu & pallar inte blogga. Ska sätta mig vid tvn & smsa med adam :$$$$$$$$$<3

Träning

Första inomhus träningen eftersommar lovet. Närvös som fan !!! Hör sen / sara

på allvar nu..

Idag började skolan, eller vi hade upprop & sen lite information sen var det slut, de hela tog cirka 45 minuter. Vi har även en ny ansvars pedagog, eller mentor som man säger i andra skolor. As najs kille tycker jag, av de lilla jag sett & hört av honom. Jonas heter han.. Iallafall börjar 8:an nu & det känns ganska seriöst nu. Jag har hela tiden tagit skolan på alvar men nu ska jag ta de på ännu mer alvar. Jag har redan satt upp mål hur många poäng jag ska ha när jag gått ut nian. Jag vet vad jag ska sträva efter om man säger så.

Nu tänkte jag tala för både mig & Lina. Ni vet hur det kan vara i tjejgäng på skolor, alltid något som irreterar någon eller några. & det har alltid varit som ett "hinder" eller vad man ska säga för att köra sitt eget. För de ska ju alltid lösas på plats & exakt samma tid som det uppstår, eller så tar det flera veckor innan det är löst. Men i år, så tänker jag/ vi (jag & lina) Inte anpassa oss efter det som sker runt omkring. Visst betyder vännerna mycket och man vill inte förlora någon. Men just nu känner jag att alla dessa små onödiga bråk i 7:an har tagit för mycket av min tid som jag egentligen behöver lägga ner på skolarbetet. Därför säger jag här i bloggen, att om ni har några problem med vad jag eller Lina gör, så kom och säg det på en gång men gör det ej till värsta grejen som pågår i veckor, för helt ärligt är det bara omoget..

Jag  & Lina kör vårt eget race iår & även i 9:an.

laserdome

med nicole julia och jojjo :D
höörs ikväll!
puss

måååndag

gooodmorgon :D
vettefan varför jag är uppe såhärdags, klockan är liksom 10 i 9, men ändå sitter jag här klarvaken!
idag började stackarn sara skolan, men jag börjar på onsdag så idag ska jag anntingen hem till emma eller till axel, vi får se hur det blirmed deet :D
nu ska jag väcka min lillasyster :D
puuuuuuuuuuuuuuss

/hanna

hahah den här bilden är från juluppvisningen 08, det skulle vara en pyrre men  libbarna står för långt ut och elli står och hostar HAHHAHA xd

crazy design !

Riktigt lyckad tycker ja att den blev iallafall. Alla bloggar brukar vara så tråkiga &, "stilrena".. Men nu är ju vår helt fantastisk, tycker jag!  Jag tror ej att den är klar ännu, för ni ser vita rutan imitten ska oxå vara färgglad, annars blir de ju knäppt.
Men, - Vad tycker ni om den?, det kan ju alltid vara bra att vet..

Våran uppdatering har varit riktigt kass nu i sommar. & besökarna har riktigt låga. Men förändrig blir det allt, för nu ska både jag & Hanna börja skriva på "heltid" eller vad man ska säga haha. Det kommer säkert att bli två inlägg från vardera person om dagen, vilket blir 4 inlägg om dagen, riktigt bra! Men för att göra våran blogg bra måste vi veta vad ni vill att vi ska skriva om. Vad är intressant att läsa?, Jo, jag vet att bilder är kul & de ska jag ta många av nu när jag har en ny kamera.

Idag har jag mest tagit det chill. Taggat mig inför skolstarten som sker imorgon. Jag har träffat Adam & Ibbe. De är typ de som har hänt idag. & min lillebror kom hem från 10 dagars kollo. Saknat honom.

  / Sarajo

hanna is back :D

hade glömt den här bloggen helt och hållet tills jag såg att sara hade uppdaterat i den ;P hahahh måste bara säga
DESIGNEN ÄR LIKA SERIÖS SOM BLOGGNAMNET! ;P
fast ja tycker den är cool mouhaha not xD
men iallafall sen sist har jag typ vart på landet, grönan och med vänner :D
ikväll ska jag fixa lite på bloggen sen ska jag kolla skräckis haha xD vilket liv :)
imorgon tror jag att jag ska till sumpan för att träffa barndomsvän emma :D grymt länge sen!
vi hörs senare! ska uppdatera så mycket jag kan :D
puuussen

green day - 21 guns + ngt ni kanske inte visste



Det kanske inte är många som vet de, men i ca 5 år har ja varit ett stort fan av Green day. För kanske två år handla allt om dem. Jag kanske har 5 cdn med dom, en affisch sen hade ja massa samlar bilder på både datan & övrigt. Sen i 7:an va de mera hiphop, rnb och sånt. Men just nu är ja inne i en rock period & kanske vart halva sommaren. Måste medge att Billie Joe är GRYYYYYYYYYMMMMMT SNYGG!

den 13 - ett år med Hanna

-rubriken-

1 vecka med bästavän

Blev tyvärr inga bilder denna vecka men de får gå utan de oxå. Iallafall har jag varit på Jäverön i Värmland & de har vart skit mysigt. Vi har badat & gjort allt man brukar göra. Vi har haft skit kul, & Lina har klantat sig gång på gång! Nu sover Lina hemma hos mig. För jag är äntligen hemma. Gissa om de är skönt eller? Sen imrn ska ja sova hos lina. För mamma & pappa är i göteborg på konsert med madonna, jätte kul(?) Men saknar dem skit mke! Fast mest har jag nog saknar William (storebror) va typ tre veckor sen sist ja såg han. Men träffa han idag & han fick en gosig kram. Love him! Nu äter ja vindruvor & väntar tills Emil har snackat fördigt i luren för sen ska han ringa mig. Saknar den ungen fett mke. Sen söndag ska ja vara med mamma och pappa & juste de är konditions test med laget, kommer gå riktigt dåligt eftersom att ja typ inte tränat i sommar. Tror att jag har varit ute & sprungt 4 gånger. Fattar inte varför man ska göra ett sånt test direkt efter lovet. Då kommer man ju fet & ska träna bort allt när skolan börjar.. eller har jag fel? Juste, min mobil är helt kaputt så ja kan inte ladda den, och om ja inte kan ladda den så kan ja inte sätta på den eftersom att batteriet är helt slut. Men tror att ja kommer få en ny snart. Tillsvidare har jag fått låna en stenålders mobil av Lina. Fattar knappt den, skit störig är den..

Under lovet har jag läst ute 2 böcker på 4 dagar. Stolt eller vad? Sen snart om typ en vecka är de skola. Känner inte så jätte mke depression över de. Kommer ju få betyg & jag är as taggad. Sen blir det oxå kul att träffa alla. På måndag ska ja träffa andra bästisen Elina. SAKNAR DIG SOM FAN SYSTER! Ska bli as najs, vi ska hare mys ja och barndomsvännen :d

nu ska ja se tv. förlåt för ett tråkigt inlägg men jag tror att bloggen kommer blir roligare när skolorna börjar. När både jag och hanna har mer tid. för just nu är varken jag eller han (käns de som) så engagerande i bloggen.

RSS 2.0